MeeVIStoestemming

eem iemand mee vissen! De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een landelijk ingebracht water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Als lid van een aangesloten hengelsportvereniging (VISpashouder) kun je dus familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn gratis een dag meenemen om kennis te maken met het vissen. De beste ambassadeur voor de sportvisserij ben jij!

Neem iemand mee vissen! (Dit is niet mogelijk met de Kleine VISpas.)

De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een landelijk ingebracht water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren. Als lid van een aangesloten hengelsportvereniging (VISpashouder) kun je dus familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn gratis een dag meenemen om kennis te maken met het vissen. De beste ambassadeur voor de sportvisserij ben jij! In de onderstaande VISblad TV video voegt de redactie van Hét VISblad de daad bij het woord:Klik hier om direct een MeeVIStoestemming te bestellen via je MijnSportvisserij-account


Daarmee verlaagt het de drempel voor mensen die het vissen een keer willen proberen. Zij hoeven niet meteen een VISpas aan te schaffen en lid te worden van een vereniging.
De MeeVIStoestemming is alleen geldig als gevist wordt samen met de VISpashouder, onder dezelfde voorwaarden, behalve dat de door de introducé gevangen vis moet worden teruggezet. De MeeVIStoestemming is alleen overdag geldig (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal 2 hengels.

MeeVIStoestemming bestellen

Een MeeVIStoestemming kan via www.mijnsportvisserij.nl.

Let op!
  • Bestel alléén als je zeker weet met wie en welke dag je samen gaat vissen.
  • Je kunt maximaal drie keer bestellen en alléén met drie verschillende mensen.
  • MeeVIStoestemming die één maal zijn aangemaakt zijn niet inwisselbaar.
  • MeeVIStoestemming is niet mogelijk met de kleine VISpas.

De MeeVIStoestemming is alleen geldig op de wateren uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren. Meer info.

Een MeeVIStoestemming bestellen doe je als volgt:

  • Ga naar www.mijnsportvisserij.nl
  • Registreer je eenmalig of login
  • Kies 'Meevissen' in het menu (Koppel indien nodig nu eerst je VISpassen aan je account onder 'VISpassen)
  • Vul in het formulier de gegevens van de Meevisser in en klik op 'MeeVIStoestemming aanvragen'.